Qui som

Dietètica Covalero amb tú

Aquest projecte neix fa 18 anys de la meva pròpia necessitat com a consumidora d’un sector que ens aquells moments no era fàcil trobar tot allò que desitjava en el meu poble o rodalies.

Emprenc un viatge metafòric ple de canvis, il·lusions, esperança i molta incertesa ja que l’any 2004 eren minoritàries les persones que incloïen aquest productes a la seva llista de la compra fer la botiga o passar per l’herbolari.

Per mi era molt important tenir un ampli ventall de productes, començant per la fitoteràpia en forma de complementes a base d’herbes en forma càpsules, comprimits extractes, bosses de filtre i més de 150 herbes (tes a granel). I no haver d’anar al supermercat amb el producte sec, tenir producte integral, sense sucre, pels celíacs i biològic. Una àrea de producte per l’esportista tan complements d’alimentació, tipus snack, etcètera.

També volia tenir una cosmètica ecològica de proximitat, no testada en animals, vegana, ampliant també a cosmètics i productes de neteja a granel.

A l’estar en un poble petit en aquell moment jo trobava a faltar un espai on poder trobar coses no tal habituals com per fer un regal senzill però original de qualitat, diferent, vaig tenir la idea de portar minerals, espelmes, encens, figures mitològiques, tarots, llibres d’autoajuda o d’alimentació.

Una línia de perfums italians que s’anomena l’erbolario sense h.

I el millor era poder oferir una atenció personalitzada sense preses, no som una botiga autoservei, tenim més de 1000 productes però si tot i així no tenim el que busques, ho demanem al matí i a la tarda (sinó es que està exhaurit) ho rebem a la botiga en menys de 24 hores.

També donem assessorament dietètic amb la idea que no és fer dieta és incloure en els hàbits diaris una forma de viure i menjar.

Pròximament inclourem servei de quiromassatge, shiatsu, numerologia-astral, Flors de Bach, i volem seguir donant el millor perquè tenim grans persones que ens visiten de fa més de 18 anys.

Gràcies a tots!